kodinmuutot.fi -sivusto suljetaan 22.5.2018. Kiitämme kaikkia palvelua käyttäneitä ja yhteistyökumppaneita.

Ohjeet

Työn tilaajalle

Voit jättää palveluun ilmoituksen muutostasi, jolle etsit tekijää.

Rekisteröityminen

Ennenkuin voit jättää ilmoituksen, sinun täytyy rekisteröityä käyttäjäksi. Rekisteröityminen ja palvelun käyttö on maksutonta.

Rekisteröityessä voit myös valita mitä tietoja itsestäsi haluat näyttää julkisesti. Voit myös lisätä itsestäsi kuvan käyttäjäprofiiliin.

Rekisteröidy tästä

Ilmoituksen jättäminen

Muuton ilmoittaminen palveluun on helppoa. Kirjoita ilmoitukselle otsikko sekä mahdollisimman tarkka kuvaus työstä, jolle haet tekijää.

Valitse kuinka monta päivää ilmoitus on avoinna ja ilmoita myös paikkakunta, jossa työ suoritetaan. Voit lisäksi valita näkevätkö tarjousten tekijät toistensa tarjoukset. Ilmoituksen sulkeuduttua tarjoukset tulevat kaikkien nähtäväksi.

Voit lisätä ilmoitukseen kuvia ja liitetiedostoja. Kuvien lisääminen ilmoitukseen kannattaa. Kuvalliset ilmoitukset saavat enemmän huomiota ja tarjouksia, kuvallisia ilmoituksia näytetään myös etusivulla.

Jätä ilmoitus muutostasi

Ilmoituksen päivittäminen

Voit lisätä ilmoitukseesi kuvia ja liitetiedostoja, täydentää ilmoituksen kuvausta, jatkaa avoinnaoloaikaa tai sulkea ilmoituksen. Kaikki voit tehdä ilmoitussivusi kautta.

Tarjoukset

Jätettyäsi ilmoituksen, saat pian tarjouksia. Saat ilmoituksen uudesta tarjouksesta sähköpostiisi. Vertaile saamiasi tarjouksia ja niiden sisältöä. Tutustu tarjouksen tekijän käyttäjäprofiiliin ja saatuun palautteeseen klikkaamalla tarjouksen tekijän nimeä. Tutustu myös yritysten tietoihin YTJ-tietopalvelussa tai Kauppalehden yrityshaussa. Voit saada tarjouksia yritysten lisäksi myös yksityishenkilöiltä.

Huomioi myös kotitaloustyönantajan maksut, jos teetät työn yksityishenkilöllä. Lisätietoa kotitaloustyönantajan maksuista löydät Verohallinnon sivuilta.

Kysymykset

Ilmoitukseesi voidaan esittää kysymyksiä. Uudesta kysymyksestä saat aina tiedon sähköpostiisi. Kysymyksiin voit vastata ilmoitussivusi kautta.

Tarjouksen hyväksyminen

Tarjousten vertailun jälkeen voit hyväksyä jonkin saamistasi tarjouksista. Hyväksyttyäsi tarjouksen, yhteystietosi välitetään tarjouksen tehneelle. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen valitsemasi työntekijä suorittaa työn sopimuksenne mukaisesti.

Palautteen antaminen

Kun työ on suoritettu, anna työntekijälle palautetta. Valitse arvosana 1-5 ja kirjoita vapaamuotoinen arvio työn jäljestä ja suorituksesta. Muut käyttäjät hyötyvät jatkossa palautteestasi tehdessään tarjousten ja tekijöiden vertailua.

Työntekijälle

Voit tehdä tarjouksia palveluun jätettyihin ilmoituksiin.

Rekisteröityminen

Ennenkuin voit jättää tarjouksia ilmoituksiin, sinun täytyy rekisteröityä käyttäjäksi. Rekisteröityminen ja palvelun käyttö on maksutonta.

Rekisteröityessä voit myös valita mitä tietoja itsestäsi haluat näyttää julkisesti. Voit myös lisätä käyttäjäprofiiliin kuvan itsestäsi tai yrityksen logon, joka näytetään jokaisen tarjouksen ja kysymyksen yhteydessä. Profiilikuvalla erotut muista käyttäjistä eduksesi.

Rekisteröidy tästä

Tarjouksen tekeminen

Selaa ilmoituksia ja valitse muutto, johon haluat jättää tarjouksen. Ilmoita työsi hinta ja kirjoita lisätiedot, jos tarpeen. Lisätiedoissa voit ilmoittaa mm. kotitalousvähennysmahdollisuuden, sisältääko hinta arvonlisäveron sekä muut tilaajalle tarpeelliset tiedot.

Selaa ilmoituksia

Työnäytteet

Tehtyäsi ensimmäisen tarjouksen, voit laittaa profiiliisi työnäytteitä. Työnäytteiden lisääminen kannattaa, työn tilaaja pystyy arvioimaan työnäytteiden avulla työsi laatua. Hyvät työnäytteet auttavat saamaan enemmän hyväksyttyjä tarjouksia.

Lisää työnäytteitä

Kysymyksen esittäminen

Halutessasi lisätietoja työn tilaajalta, voit esittää kysymyksen ja saat pian siihen vastauksen. Saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun kysymykseesi on vastattu.

Tarjous hyväksytty

Jos tarjouksesi hyväksytään, olet sitoutunut tekemään työn tarjouksessa ilmoittamaasi hintaan. Saat aina ilmoituksen sähköpostiisi, kun tarjouksesi on hyväksytty. Saat ilmoituksen myös, jos jokin muu tarjouksista on tullut hyväksytyksi.

Palautteen antaminen

Suoritettuasi työn voit antaa työn tilaajalle palautetta. Valitse arvosana 1-5 ja kirjoita vapaamuotoinen viesti. Pyydä myös työn tilaajaa antamaan palautetta työstäsi. Positiivinen palaute helpottaa töiden saamista jatkossa.

Yrityshakemisto

Yrityshakemisto on maksullinen palvelu, jonka kautta saat suoria kontakteja kotitalouksilta. Palvelun etusivulla näytetään yrityshakemistoon ilmoittautuneita yrityksiä, jotka ovat saaneet palvelun kautta eniten työtehtäviä ja saaneet hyvää palautetta.

Liity yrityshakemistoon